KIKA forumas
Broj postova : 80 Age : 41 Location : VARAŽDIN Points : 3 Reputation : 0 Registration date : 05.05.2008
| Naslov: Zen pet svi 16, 2008 3:44 pm | |
| Haleou, ja sam Zen. Bio sam najveće štene u leglu. Odrastao sam u kući s velikim dvorištem. Nedavno je moja gazdarica shvatila da ima previše obaveza,i ne može mi posvećivat toliko vremena pa me uzela u stan. Sada živim u obitelji dvonožaca, vole me, paze i maze. Odgojio sam ih kako niti jedan drugi frajer nebi mogao, sve je po mom. Ja sam jako veseo pas uvijek spreman za igru, i znam sve u kući da razveselim i dignem na noge, ali mnogo puta sam totalna ljenčina.Često sam tvrdoglav, i ne želim slušat, ali znam da me moja gazdarica i takvog obožava. Obožavam mamino cvijeće, čarape i još puno toga... Volim se svađati sa gazdaricom kada mi neće dati nešto slatko, znam da je to odricanje važno za moje zdravlje, ali ipak ne mogu odoljeti pa sam u stanju da cijeli dan moljakam i nabacujem onaj svoj tužan pogled... Imam i curu koja se zove Gizma, koja mi je ujedno i najbolji prijatelj. U igri s Gizmom obožavam ju uhvatit za ogrlicu,i šetet na način kako moja gazdarica šeta mene kada sam na vodilici. Uskoro planiram postat tata, kada Gizma bude spremna. Ovo je dovoljno informacija o meni jer sam iscrpio sve snage svoje gazdonjice... | |
|
gost Gost
| Naslov: Re: Zen sri oľu 17, 2010 9:26 pm | |
| Gazdonjica se baš potrudila, bravo,jako lijepo... |
|
marko uhodani
Broj postova : 14 Points : 22 Reputation : 0 Registration date : 17.03.2010
| Naslov: Re: Zen čet oľu 18, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
kika1 uhodani
Broj postova : 25 Points : 49 Reputation : 0 Registration date : 17.03.2010